Ramen

De aanschaf van nieuwe kozijnen is niet gemakkelijk, u doet het immers niet dagelijks. U heeft waarschijnlijk veel vragen over profielen, materialen en draairichtingen. Aluminiumbouw Nederland geeft u graag antwoord op al deze vragen. Het plaatsen van een kozijn is voor ons immers dagelijks werk. Aluminiumbouw Nederland B.V. houdt van tevreden klanten en houdt het daarom helder!

Ook voor onderhoud aan uw kozijnen kunt u bij Aluminiumbouw Nederland terecht. Wij hebben een eigen service- en onderhoudsafdeling die graag voor u klaarstaat voor het afhandelen van eventuele garantiewerkzaamheden, het uitvoeren van reparaties of preventief onderhoud aan uw kozijnen.

Als u aluminium kozijnen neemt, kiest u voor een krachtig en vormvast kozijn, erg geschikt voor grote raamoppervlakken. Doordat de profielen thermisch zijn onderbroken zijn kou, tocht en condensatie aan binnenkant verleden tijd. Samen met de uitstekende inbraakwerendheid bieden aluminium kozijnen u daarom een zorgeloos en veilig wooncomfort.

Aluminium deuren

Een aluminium deur of aluminium schuifpui in uw woning is niet alleen fraai van vormgeving, maar ook duurzaam en licht van gewicht. Bovendien zijn aluminium deuren bijzonder maatvast. Ongeacht de weersomstandigheden blijven de deuren daardoor het hele jaar door perfect functioneren.